نسخه آزمایشی

تقویت مشارکتهای مردمی در جامعه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100860کپی به کلیپ‌بورد
تقویت مشارکتهای مردمی در جامعه

در جلسه مشارکتهای مردمی که از سوی بهزیستی در محل فرمانداری مینودشت برگزار گردید.علیرضا مصطفی لو در تقویت و فرهنگ سازی مشارکتهای مردمی در جامعه تایید کرد.معاون فرماندار با توجه به فعالیت های بهزیستی در امر کمک به مددجویان این واحد گفت:تلاش کنید تا با اطلاع رسانی و عملکرد خود در ایجاد خدمات رفاهی به افراد تحت پوشش خیرین بیشتری برای کمک به جامعه هدف بهزیستی جذب شوند.وی در پایان تاکید کرد تا موضوع مشکلات ساخت مسکن 10 واحدی روستای القجر برای مددجویان پیگیری و موانع مرتفع گردد.ایشان افزودند یک واحد مسکونی در روستای دورجن با هزینه بالغ بر 240 میلیون ریال توسط

خیرین بهزیستی ساخته و تحویل گردید.

تقویت مشارکتهای مردمی در جامعه

جدیدترین اخبار

دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان مینودشت با مردم در راستای رسیدگی به مشکلات شهروندان و تکریم ارباب رجوع انجام گرفت.
دکتر کیان مهر معاون اقتصادی استاندار گلستان به همراه علیرضا مصطفی‌لو فرماندار مینودشت از هتل آویشن، کارخانه نورد فولاد، کارخانه صباح پک، کارخانه شالیکوبی ممشلی، در راستای رفع موانع واحدهای تولیدی و صنعتی و گردشگری بازدید کردند.
آئین متمرکز افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های دهه فجر مینودشت با حضور سید مهدی مهیایی معاون عمرانی استاندار گلستان، عليرضا مصطفي لو فرماندار مینودشت، آخوند غراوی نماینده محترم مردم مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه شهرستان، اعضای شورای تامین شهرستان، مدیران ادارات شهرستان، خانواده های محترم شهدا در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد مینودشت برگزار شد.
در دومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آيين گلبانگ انقلاب اسلامی در روز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور فرماندار، امام جمعه ، بخشدار و جمعی از مسئولین و روسای ادارات و نهادهای دولتی شهرستان مینودشت، در محل دبستان پروین اعتصامی شهرستان مینودشت بصدا درآمد .
فرماندار و مسئولین شهرستان مینودشت به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با وی دیدار و گفتگو کردند .