به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری حسین بای معاون فرماندار مینودشت در این جلسه ضمن بیان این مطلب که به فضل الهی امروز کشور ما در تولید گندم به خود کفایی رسیده است و در بازار های جهانی وارد شده ایم تاکید کرد با همه این موارد صرفه جویی در مصرف نان بهترین راهکار برای جلو گیری از هدر رفت گندم است . وی در ادامه افزود : یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد مسئله بهداشت خبازیهای شهرستان است که مسئولین بهداشت می بایست نظارت خود را در این زمینه افزایش دهند و با واحد های متخلف برخورد جدی و قانونی نمایند . معاون فرماندار مینودشت در پایان بر گسترش و ترویج استفاده از نان سبوس دار برای مصرف کننده گان را خواستار و از کارگروه خواست تا در این زمینه برنامه ریزی نمایند.