بررسی مشکلات توسعه گلخانه های مقیاس کوچک در مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=110580کپی به کلیپ‌بورد

بررسی مشکلات توسعه گلخانه های مقیاس کوچک در مینودشت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ علیرضا مصطفی لو معاون برنامه ریزی وهماهنگی امور عمرانی فرمانداری به اتفاق بخشدار مرکزی و رئیس امور آب شهرستان مینودشت از یک گلخانه ی مقیاس کوچک در روستایی ده حسین کرد بازدید و مشکلات این واحد را در جهت حمایت و توسعه آن مورد بررسی قرار دادند.

معاون فرماندار در این بازدید ضمن توصیه به دستگاههای مرتبط در جهت رفع مشکلات آن اظهار داشت: متولی این واحد گلخانه که یک جوان با انگیزه میباشد با سرمایه گذاری قریب به۲۰۰ میلیون تومان آن هم بدون استفاده از تسهیلات بانکی با تولید و تکثیر انواع گل کاکتوس زینتی و فروش آن از طریق فضای مجازی در یک دوره کوتاه مدت بالغ بر ۱ میلیارد و۲۰۰ میلیون تومان سرمایه وارزش افزوده داشته و کسب وکار آن رونق بسیار خوبی گرفته لذا دستگاههای مرتبط وظیفه دارند در جهت حمایت از تولید از این گونه کسب کارها حمایت نمایند.

 

بررسی مشکلات توسعه گلخانه های مقیاس کوچک در مینودشت

 

بررسی مشکلات توسعه گلخانه های مقیاس کوچک در مینودشت

 

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.