دیدار نمایندگان جامعه کارگری مینودشت با فرماندار

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107077کپی به کلیپ‌بورد
 

دیدار نماینگان جامعه کارگری مینودشت با فرماندار

 
   به مناسبت گرامیداشت هفته کارگر ، جمعی از کارگران ، کارفرمایان و کارکنان اداره کار و رفاه اجتماعی با سید رضا طباطبایی فرماندار شهرستان مینودشت ملاقات نمودند در این نشست ابتدا ابراهیمی رئیس اداره کار و رفاه اجتماعی ضمن ارائه گزارش از عملکرد این اداره درحوزه مختلف تلاش درجهت ایجاداشتغال افراد جویای کار و کاهش نرخ بیکاری ارائه تسهیلات اقتصادی وحمایت از کارگاه ها از اولویت های مهم ازشرایط فعلی دانست.
 
در ادامه طباطبایی فرماندارشهرستان مینودشت ضمن تبریک به مناسبت هفته جهانی کارگر ضمن آرزوی موفقیت برای دست اندرکاران و همه کارگران زحمتکش این شهرستان ضمن تاکید بر حفظ عزت ومنافع این قشر خواستار همت وتلاش کارکنان  دولت درجهت رفع مشکلات ابن قشر پرتلاش شد.طباطبایی با اشاره به برخی مشکلات موجود خواستار همکاری تمام دستگاه ها درجهت افزایش اشتغال وحمایت ازسرمایه گذاران و رونق تولید درسال جاری شد.
وی گفت :باتلاشهایی که در این شهرستان صورت پذیرفت میزان اشتغال شهرستان بیش از 100%تعهد ایجادشده بوده است.

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.