جوانان سرمایه بزرگ کشورند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=106887کپی به کلیپ‌بورد
 

جوانان سرمایه بزرگ کشورند

 
 جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان مینودشت با حضور امام جمعه محترم ، فرماندار و دیگر اعضا برگزار گردد 

سید رضا طباطبایی فرماندار مینودشت در این جلسه گفت جوانان سرمایه بزرگ کشورند و باید از طرفیت های آنان استفاده کرد . وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص جوانان گفت باید در جذب جوانان کوشش بیشتری صورت پذیرد .

 وی در ادامه گفت تشکیل شورای راهبردی جوانان می تواند آنها را در تصمیم سازیهای مهم دخالت داد و از فکر و اندیشه آنها بیشتر استفاده کرد .
فرماندار مینودشت همچنین به تلاش برای افزایش سرانه فرهنگی ، ورزشی و تفریحی شهرستان تاکید کرد .
 در این جلسه امام جمعه محترم مینودشت نیز با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت این پیام حاوی نکات بسیار مهمی است که باید برای جوانان تبیین گردد 
 

جوانان سرمایه بزرگ کشورند

 

جوانان سرمایه بزرگ کشورند

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.