فرماندار مینودشت : استفاده از راهکارهای مناسب برای ترویج کتابخوانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102681کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار مینودشت : استفاده از راهکارهای مناسب برای ترویج کتابخوانی

در جلسه انجمن کتابخانه های مینودشت فرماندار این شهرستان گفت : باید از راهکارهای مناسب برای ترویج و تشویق کتابخوانی استفاده شود. اسرافیل وزیری با اشاره به تغییر زندگی مردم و روش سبک زندگی آنان و قرار گرفتن در دنیای اطلاعات با ابزارهای گوناگون ، بر نوع خدمات دهی و تشویق مردم در امر کتابخوانی که چگونه بایدبرای نسل جدید کار کرد افزود: با شناخت فرهنگ و مطالعه در رفتارهای مردم در هر منطقه می توان نوع روشهای مطالعه را در آن جامعه به اجرا در آورد و این نیاز به تحقیق و اجرای روش های مناسب در جامعه شهری و روستائی این شهرستان دارد که باید انجام شود. در ادامه مستانی رئیس کتابخانه فردوسی مینو دشت با اعلام اینکه بسته های فرهنگی بزودی توزیع خواهد شد افزود: در هفته کتاب و کتابخوانی تعداد برنامه های فرهنگی و تاثیر گذار در امر کتابخوانی به اجرا در خواهد آمد که از همه مدیران درخواست همکاری در این زمینه شد .

فرماندار مینودشت : استفاده از راهکارهای مناسب برای ترویج کتابخوانی
فرماندار مینودشت : استفاده از راهکارهای مناسب برای ترویج کتابخوانی

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.