حفظ و انتقال دلاور مردی های جوانان به نسل های آینده در 8 سال دفاع مقدس از وظایف ماست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102544کپی به کلیپ‌بورد
حفظ و انتقال دلاور مردی های جوانان به نسل های آینده در 8 سال دفاع مقدس از وظایف ماست

سرهنگ محمود علیخانی در اعلام برنامه های هفته دفاع مقدس شهرستان مینودشت گفت : حفظ و انتقال دلاور مردی های جوانان به نسل های آینده در 8 سال دفاع مقدس از وظایف ماست و همه در این امر مسئولیم . ایشان با تاکید بر اینکه این سند افتخار مدیون شهداست افزود: امروز چشم مردم ستمدیده و مظلوم جهان به کشور ایران دوخته شده است و امیدا دارند تا هرچه زودتر خانه ی ظلم جور از میان برداشته شود.
سرهنگ علیخانی در ادامه با اعلام اینکه برنامه های مهم فرهنگی، هنری و معنوی بسیار خوبی در هفته دفاع مقدس شهرستان برگزار خواهد شد گفت : تجلیل از خانواده شهداء ، غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهداء ، پیاده روی خانوادگی ، برگزاری یادواره شهدای حرم و دیگر برنامه ها که از سوی پایگاه های مقاومت اداری و مساجد به لطف خدا انجام خواهد شد .

حفظ و انتقال دلاور مردی های جوانان به نسل های آینده در 8 سال دفاع مقدس از وظایف ماست

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.