افتتاح کارگاه تولید پلی فرم در شهرک صنعتی مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102416کپی به کلیپ‌بورد
افتتاح کارگاه تولید پلی فرم در شهرک صنعتی مینودشت

کارگاه تولید پلی فرم فدک شرق مینودشت با حضور فرماندار افتتاح شد. این کارگاه تولیدی که در دومین روز از هفته دولت به بهربرداری رسید به صورت تعاونی و تعداد 46 عضو با 690 سهم و هر سهم با مبلغ پنجاه هزار تومان دایر شده است . در این شرکت تعاونی که دو شیفت آن دایر است تعداد 34 نفر مشغول بکار می باشند . تسهیلات داده شده به این شرکت تعاونی یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان می باشد.
اسرافیل وزیری در این مراسم افتتاحیه حمایت از این کارگاه های تولیدی را یک وظیفه یاد کرد و افزود: گسترش این نوع تعاونی ها فکر اقتصادی خانواده ها را در سهیم بودن تولید و فروش محصولات افزایش می دهد و مردم عملا با نوع کار و روش اقتصادی آن بیشتر آشنا می شوند.

افتتاح کارگاه تولید پلی فرم در شهرک صنعتی مینودشت
افتتاح کارگاه تولید پلی فرم در شهرک صنعتی مینودشت

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.