نشست فرماندار مینودشت با تولید کنندگان واحد های تولیدی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102246کپی به کلیپ‌بورد
نشست فرماندار مینودشت با تولید کنندگان واحد های تولیدی

نشست فرماندار مینودشت به مناسبت روز صنعت و معدن و تولید ملی ، با تولید کنندگان واحدهای تولیدی شهرک صنعتی مینودشت . در این نشست صمیمی که به صورت چهره به چهره صورت گرفت ابتدا علی تجری ریاست اداره صنعت و معدن و تجارت مینودشت در خصوص این روز و فعالیت 27 واحد تولیدی در شهرک صنعتی مینودشت گزارشی از فعالیت این حوزه اعلام کرد. در ادامه اسرافیل وزیری فرماندار مینودشت ضمن عرض خسته نباشی به تولید کنندگان این شهرک ، تولید کنندگان را نیروی مولد یک کشور یاد کرد و گفت : به دست شما تولید کنندگان است که استقلال اقتصادی پایدار شکل میگیرد و بسیاری از مشکلات بیکاری حل میگردد. وی از دست اندر کاران این بخش خواست تا در توسعه شهرک صنعتی و افزایش خط تولید بیشتر تلاش نمایند.
فرماندار مینودشت افزود : در بحث استفاده از انرژی خورشیدی و یا طبیعی ، با ارائه طرح از سوی تولید کنندگان در کاهش هزینه ها بسیاری از مشکلات روزمره آنان کاسته خواهد شد و این مسائل به سلیقه ، علاقه و فکر تولید کنندگان بستگی دارد که چگونه کارگاه خود را مدیریت کنند.
در این نشست تولید کنندگان مسائل و مشکلات خود را بیان و مقرر گردید این جلسات و نشست ها به طور مستمر برگزار و به مشکلات رسیدگی شود.

نشست فرماندار مینودشت با تولید کنندگان واحد های تولیدی
نشست فرماندار مینودشت با تولید کنندگان واحد های تولیدی

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.