برگزاری جشن رمضان در شهرستان مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102209کپی به کلیپ‌بورد
برگزاری جشن رمضان در شهرستان مینودشت

فرماندار مینودشت در جشن رمضان شرکت کرد. اسرافیل وزیری در جشن رمضان که با همکاری کمیته امداد ، صدا و سیمای استان در مهدیه این شهرستان برگزار شد نوعدوستی و همدلی ملت ایران را ستود. وی گفت : طرح های کمیته امداد یکی از بارزترین اقداماتی است که می توان مثال زد . در این جشن تعداد 45 میوه از درخت آرزوها چیده شد و قلب های زیادی به تپش خود ادامه داد.
کمیته امداد مینودشت 3102 خانوار را تحت پوشش دارد و در حال حاضر 714 حامی از مردم خوب مینودشت به کمک کمیته امداد رفته و در طرح نگهداری از ایتام به مستمندان یاری می رسانند .به گفته ریاست کمیته امداد تا کنون تعداد 300 نفر ازمدد جویان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند . در این جش غرفه هائی نیز از صنایع دستی مدد جویان کمیته امداد در معرض نمایش قرار داشت .

برگزاری جشن رمضان در شهرستان مینودشت
برگزاری جشن رمضان در شهرستان مینودشت
برگزاری جشن رمضان در شهرستان مینودشت
برگزاری جشن رمضان در شهرستان مینودشت

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.