تجلیل از کارگران نمونه شهرستان مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101956کپی به کلیپ‌بورد
تجلیل از کارگران نمونه شهرستان مینودشت

با حضورفرماندار مینودشت از کارگران نمونه این شهرستان تقدیر شد
در مراسم روز کارگر که در محل نماز خانه اداره دخانیات این شهرستان از سوی اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار گردید ، اسرافیل وزیری فرماندار مینودشت ضمن تبریک روز کارگر به کارگران زحمتکش گفت، ارزش کار به عنوان یک وظیفه برای همه مردم امری مهم و حیاتی است و علاوه بر آن همه موجودات در زمین و آسمان در حال کار و فعالیت هستند ، لذا انسان نیز بنا به نیاز و زندگی باید کار کند و در اسلام نیز توجه خاصی به این امرشده است تا حدی که پیامبر اسلام (ص) دست کارگر را به عنوان دستی که در آتش نمی سوزد یاد می کند.
وی در ادامه با اشاره به تحریم ها و فشار ابر قدرتها ی اقتصادی به ایران را یکی دیگر از مواردی نام برد که با کار و تلاش شبانه روزی کارگران به شکست قدرتهای پوشالی انجامید . فرماندار مینودشت خاطر نشان کرد با همدلی و همزبانی همه تلاشگران می توان کشور را از بحرا نهای اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی رهانید.
در پایان این مراسم از 30 نفر از کارگران نمونه آقا و خانم تقدیر شد

تجلیل از کارگران نمونه شهرستان مینودشت
تجلیل از کارگران نمونه شهرستان مینودشت
تجلیل از کارگران نمونه شهرستان مینودشت
تجلیل از کارگران نمونه شهرستان مینودشت

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.