گرامیداشت روز پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) در مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101768کپی به کلیپ‌بورد
گرامیداشت روز پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) در مینودشت

فرماندار ، امام جمعه ، شهردار و جمعی از مدیران شهرستان مینودشت این روز را تبریک گفتند
به مناسبت ولادت حضرت زینب کبری (س) شیر زن کربلا و روز پرستار ، فرماندار – امام جمعه و تعدادی از مدیران دستگاه های اجرائی شهرستان مینودشت با حضور در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) این روز را به پرستاران تبریک گفته و با اهداء گل و شیرینی این روز را گرامی داشتند .
در این مراسم فرماندار ضمن آرزوی توفیق برای پرستاران ، خدمت به خلق را عبادت نامید و گفت : شغل شما بسیار ارزنده و خداپسندانه است و وجود شما در کنار بیماران علاوه بر تسکین درد با عث خشنودی و رضای حق تعالی است

گرامیداشت روز پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) در مینودشت

گرامیداشت روز پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) در مینودشت

گرامیداشت روز پرستار به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) در مینودشت

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.