پیام تشکر فرماندار شهرستان مینودشت از حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112986کپی به کلیپ‌بورد

پیام تشکر فرماندار شهرستان مینودشت از حضور پرشور  و حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس

محمد تقی قزل سفلی فرماندار مینودشت با صدور پیامی از حضور حماسی و پرشور مردم مومن و روزه دار شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ حضور گسترده مردم مؤمن، روزه‌دار و دشمن‌شناس شهرستان که همگام با مسلمانان سراسر دنیا اتحاد و همدلی مثال‌زدنی خود را به رخ جهانیان کشیدند و با آرمان‌های بلند شهدا، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاقی دوباره کردند؛ شایسته بهترین درودها و ستایش‌هاست.

امروز بار دیگر طنین داد خواهی شما مردم مؤمن و افتخار آفرین، با خروش عالمگیر ملت بزرگ ایران و مسلمانان اقصی نقاط جهان در هم آمیخت و اقیانوس عظیم حمایت از قدس شریف و انتفاضه ملت مسلمان و مظلوم فلسطین را در پهنه عالم متجلی ساخت.

اینجانب برخود لازم می دانم از حضور دشمن شکن آحاد مردم شریف، ولایت مدار و شهید پرور شهرستان مینودشت که با حرکتی انقلابی و نهضت حمایت از مظلومان عالم را تدام بخشیده اید تشکر و قدردانی نمایم.

بدینوسیله از همه مجریان برگزاری راهپیمایی، متولیان نظم و امنیت، اصحاب رسانه و همه عوامل و دست اندرکارانی که بستر لازم وشرایط مناسبی را برای خلق این حماسه عظیم آفریدند سپاسگزاری نموده و از خداوند منان توفیقات روز افزون همگان و اقتدار و عزت و پایندگی اسلام و مسلمین و نابودی رژیم اشغالگر قدس را مسالت دارم.

جدیدترین اخبار

دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان مینودشت با مردم در راستای رسیدگی به مشکلات شهروندان و تکریم ارباب رجوع انجام گرفت.
دکتر کیان مهر معاون اقتصادی استاندار گلستان به همراه علیرضا مصطفی‌لو فرماندار مینودشت از هتل آویشن، کارخانه نورد فولاد، کارخانه صباح پک، کارخانه شالیکوبی ممشلی، در راستای رفع موانع واحدهای تولیدی و صنعتی و گردشگری بازدید کردند.
آئین متمرکز افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های دهه فجر مینودشت با حضور سید مهدی مهیایی معاون عمرانی استاندار گلستان، عليرضا مصطفي لو فرماندار مینودشت، آخوند غراوی نماینده محترم مردم مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه شهرستان، اعضای شورای تامین شهرستان، مدیران ادارات شهرستان، خانواده های محترم شهدا در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد مینودشت برگزار شد.
همزمان با سراسر کشور :
در دومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آيين گلبانگ انقلاب اسلامی در روز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور فرماندار، امام جمعه ، بخشدار و جمعی از مسئولین و روسای ادارات و نهادهای دولتی شهرستان مینودشت، در محل دبستان پروین اعتصامی شهرستان مینودشت بصدا درآمد .
فرماندار و مسئولین شهرستان مینودشت به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با وی دیدار و گفتگو کردند .