به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛
مصطفی لو معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی در جلسه کارگروه امور گندم و
آرد و نان شهرستان مینودشت با بیان اینکه نان قوت لایموت مردم بوده و سبد غذای
اصلی مردم را تشکیل میدهد لذا تمام متصدیان واحد های خبازی موظفند نسبت به رعایت
دستورالعملهای بهداشتی اقدام نمایند.
معاون فرماندار در این جلسه ضمن تاکید برکیفیت و تامین
به موقع آرد خبازان – بالا بردن کیفیت نان و رعایت موازین بهداشتی حضور متصدیان
واحد های نانوائی را در محل کار ضروری دانست و اظهار داشت: به لحاظ شرایط کنونی
باید نظارت بر خبازیها نسبت به گذشته بیشتر شود.