همکاری دهیاران با مامورین سرشماری عمومی کشاورزی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101060کپی به کلیپ‌بورد
همکاری دهیاران با مامورین سرشماری عمومی کشاورزی

اسرافیل وزیری از دهیاران خواست با مامورین سرشماری عمومی کشاورزی و توجیح روستائیان در پاسخگوئی به این طرح کمک کنند.
در جلسه گردهمایی دهیاران بخش مرکزی و کوهسارات که در محل فرمانداری مینودشت برگزار گردید فرماندار مینودشت از دهیاران خواست تا با مامورینی که جهت تکمیل پرسشنامه ها به روستاها مراجعه می کنند همکاری نمایند و مردم اطلاعات درست و دقیق در اختیار مامورین قرار دهند.
وی گفت:تعداد زیادی از مردم در آمارگیری جز بهره برداران محسوب می شوند و یکی از وظایف مهم دهیاران توجیح روستائیان واهمیت این طرح در برنامه ریزی اقتصادی کشور و تصمیمات دولتمردان است.
در ادامه این جلسه مجریان طرح سرشماری عمومی کشاورزی دهیاران را با نحوه و نوع سوالها آشنا و خواستار توجیح روستائیان با برگزاری جلسه دراین زمینه شدند.

همکاری دهیاران با مامورین سرشماری عمومی کشاورزی

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.