همكاري همه جانبه در خدمات رساني به مردم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100761کپی به کلیپ‌بورد

در جلسه مسئولان پست بانك ها و دفاتر پيشخوان دولت عليرضا مصطفي لو معاون فرماندار مينودشت فاز دوم هدفمندي يارانه هارا تزريق پول براي خدمات رساني راحت تر به مردم بيان وبا تاكيد بر كمك به دهك هاي پايين جامعه كار بهزيستي و كميته امداد را در اين مرحله سنگين توصيف واز آنان خواست كه با كمك بخشداران و دهياران عزيز اين اقشار كم درآمد از ليست ثبت نام عقب نيفتند.

وي گفت . همه بايد در اين مرحله همكاري كنيم تابا ايجاد آرامش در جامعه اين مهم به خوبي به پايان برسد . ايشان در بخش ديگري از سخنان خود تاكيد كرد كه اطلاعات مردم در اين زمينه بايد به صورت محرمانه حفظ و حراست شود.

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.