نسخه آزمایشی

نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101008کپی به کلیپ‌بورد
نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

در مراسم گرامیداشت دهه کرامت که در محل سالن ارشاد اسلامی ازسوی کمیته بانوان فرمانداری شهرستان مینودشت برگزار گردید خانم حسینی استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند گفت : جامعه ما یک جامعه اسلامی است و ما انقلاب کردیم تا روش های غلط در بحث خانواده ، احترام به یکدیگر ، اخلاق غربی ازما دور شود و آنچه را که اسلام و دین الهی آن را می پسندد به عنوان الگو و محور قرار گیرد .
وی افزود یکی از راه های نفوذ ، گسترش ماهواره در میان خانواده هااست که باعث شده الگو های غربی از مد لباس گرفته تا اخلاق ، آرام آرام در جامعه ما گسترش یابد و این زنگ خطری است برای دخترانی که مادران نسل آینده این جامعه را تشکیل می دهند.
خانم حبیبه حسینی در ادامه اشاره ای هم به دهه کرامت کرد و با بیان اینکه سیره وروش زندگی حضرت معصومه (س) از بهترین الگوها است ، گسترش اخلاق آن بزرگواران را از مهمترین اقدامات در این راستا دانست .
در پایان این مراسم مولودی خوانی ، برنامه های شاد هنری ، نمایشگاه هنرهای تجسمی واهداء جوایز به دختران برتر برگزار شد.

نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

نفوذ الگوهای غربی خانواده هارا تهدید می کند

جدیدترین اخبار

دیدار چهره به چهره فرماندار شهرستان مینودشت با مردم در راستای رسیدگی به مشکلات شهروندان و تکریم ارباب رجوع انجام گرفت.
دکتر کیان مهر معاون اقتصادی استاندار گلستان به همراه علیرضا مصطفی‌لو فرماندار مینودشت از هتل آویشن، کارخانه نورد فولاد، کارخانه صباح پک، کارخانه شالیکوبی ممشلی، در راستای رفع موانع واحدهای تولیدی و صنعتی و گردشگری بازدید کردند.
آئین متمرکز افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های دهه فجر مینودشت با حضور سید مهدی مهیایی معاون عمرانی استاندار گلستان، عليرضا مصطفي لو فرماندار مینودشت، آخوند غراوی نماینده محترم مردم مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه شهرستان، اعضای شورای تامین شهرستان، مدیران ادارات شهرستان، خانواده های محترم شهدا در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد مینودشت برگزار شد.
در دومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آيين گلبانگ انقلاب اسلامی در روز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور فرماندار، امام جمعه ، بخشدار و جمعی از مسئولین و روسای ادارات و نهادهای دولتی شهرستان مینودشت، در محل دبستان پروین اعتصامی شهرستان مینودشت بصدا درآمد .
فرماندار و مسئولین شهرستان مینودشت به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با وی دیدار و گفتگو کردند .