فرماندار مینودشت : وحدت ملی مردم باعث شد تا در مقابل تهدید ها بایستیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=103785کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار مینودشت : وحدت ملی مردم باعث شد تا در مقابل تهدید ها بایستیم

اسرافیل وزیری به مناسبت روز کارمند در جمع کارمندان ادارات شهرستان مینودشت ضمن تبریک این روز به زحمتکشان و خادمان مردم گفت : وحدت ملی مردم باعث شد تا در مقابل تهدید ها بایستیم . وی افزود : امروز شما کارمندان بسیجی و پر تلاش توانستید با کار و تلاش خود ترس را در روح دشمن بیندازید و به تمام جهانیان ثابت کنید که کسی حق دخالت در امور کشور را ندارد . فرماندار مینودشت در ادامه کارمندان را بازوان اصلی دولت در امور کشور دانست و با بیان اینکه تلاش کارمندان می تواندآرامش بیشتری در مردم ایجاد کند گفت : شما کارمندان با تفکر بسیجی و اعتقادات مذهبی خود که من به نوبه ی خودم تشکر می کنم می توانید در سرعت بخشیدن به چرخه اقتصاد و تولید ملی کمک و یار دولت باشید .
اسرافیل وزیری در پایان ضمن بر شمردن خدمات دولت تدبیر و امید در کشور به خدمات دولت در شهرستان مینودشت اشاره کرد و با اعلام اینکه در افتتاح متمرکز بیش از 88 پروژه با اعتباری بالغ بر 21 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد این خدمات را نتیجه توجه و تلاش دولت د رراستای خدمت رسانی به مردم دانست .

فرماندار مینودشت : وحدت ملی مردم باعث شد تا در مقابل تهدید ها بایستیم
فرماندار مینودشت : وحدت ملی مردم باعث شد تا در مقابل تهدید ها بایستیم
فرماندار مینودشت : وحدت ملی مردم باعث شد تا در مقابل تهدید ها بایستیم

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.