فرماندار مینودشت به عضویت داوطلبانه جمعیت هلال احمر درآمد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=115390کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار مینودشت به عضویت داوطلبانه جمعیت هلال احمر درآمد

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ بمناسبت روز داوطلب، فرامرز دیلم فرماندار شهرستان مینودشت به همراه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری با حضور در جمعیت هلال احمر این شهرستان با رییس، کارکنان و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان مینودشت دیدار کردند.

فرامرز دیلم فرماندار مینودشت؛ ضمن تبریک به مناسبت روز داوطلب از زحمات و تلاش های شبانه روزی رئیس و کارکنان جوان و با اخلاق و جمعیت هلال احمر شهرستان که در طول سال بی منت و داوطلبانه به ارائه خدمات به حادثه دیدگان در بحران های اخیر پرداخته تقدیر و تشکر نمود و افزود : جمعیت هلال احمر باید با مدیریت و روحیه جهادی در ابعاد مختلف، حوادث و آسیب‏ ها را شناسایی کرده و راه‏ های پیشگیری از آنها را با ارائه آموزش های لازم بین آحاد مردم نهادینه سازد که در این میان نقش جوانان و فعالین جمعیت هلال احمر بسیار مهم است.

لازم به ذکر است؛ در راستای عضویت مسئولان شهرستان مینودشت در جمعیت هلال احمر، فرامرز دیلم کتولی فرماندار مینودشت نیز با تکمیل فرم عضویت داوطلبانه، همکاری مجدانه خود را با کلیه فعالیتهای این جمعیت اعلام کرد.

فرماندار مینودشت به عضویت داوطلبانه جمعیت هلال احمر درآمد

 

فرماندار مینودشت به عضویت داوطلبانه جمعیت هلال احمر درآمد

 

فرماندار مینودشت به عضویت داوطلبانه جمعیت هلال احمر درآمد

 

فرماندار مینودشت به عضویت داوطلبانه جمعیت هلال احمر درآمد

 

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.