نسخه آزمایشی

دومین روز دهه مبارک فجر:

دیدار فرماندار مینودشت با امام جمعه شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116380کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار و مسئولین شهرستان مینودشت به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با وی دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ همزمان با دومین روز از ایام الله دهه فجر مصطفی لو فرماندار مینودشت به اتفاق جمعی از مدیران ادارات شهرستان با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان، با حجت الاسلام و المسلمین کشیری دیدار و گفتگو کردند.

علیرضا مصطفی لو فرماندار مینودشت در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب و تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه گفت: همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر این دیدار محقق شد تا ضمن پیوندی دوباره، از رهنمودهای امام جمعه در برنامه های شهرستان بهره مند شویم.

امام جمعه شهرستان مینودشت در ادامه ضمن تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، وهمچنین تبریک انتصاب فرماندار جدید شهرستان را به فال نیک گرفت و خوش آمد گفت حجت الاسلام و المسلمین رضا کشیری با اشاره به دسیسه های دشمنان نظام و انقلاب گفت: ما نباید مسائل سیاسی را با اسلام و نظام یکی کنیم، اگر انقلاب و نظام نبود هیچ یک از این اقدامات نبود اینها خدمت به نظام و انقلاب است.

وی از مردم به عنوان همراهان انقلاب یاد کرد و افزود: این مردم، مردم شایسته ای هستند و به ما اعتماد کردند لذا باید قدر مردم را دانست و از این لحظه به بعد دوچندان برایشان خدمت کرد. امام جمعه مینودشت یادآور شد: تمام مدیرانی که تا کنون آمدند از بطن همین نظام و مردم بودند، مسئولان باید خود را خدمتگذار مردم بدانند چرا که این مردم ما را به اینجا رساندند.

جدیدترین اخبار

در دومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آيين گلبانگ انقلاب اسلامی در روز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور فرماندار، امام جمعه ، بخشدار و جمعی از مسئولین و روسای ادارات و نهادهای دولتی شهرستان مینودشت، در محل دبستان پروین اعتصامی شهرستان مینودشت بصدا درآمد .
فرماندار و مسئولین شهرستان مینودشت به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با وی دیدار و گفتگو کردند .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت، همزمان با شروع ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، میز خدمت با حضور فرماندار و مسئولین و روسای ادارات شهرستان مینودشت در مصلی محمد رسول الله برگزار شد .
جلسه شورای بانک‌ها شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو فرماندار و با حضور روسای بانک‌ها و همچنین مدیران و رئسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی متولی ایجاد اشتغال در اتاق جلسات فرمانداری شهرستان برگزار گردید.
جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان مینودشت با محوریت هفته جوان به ریاست سرپرست فرمانداری مینودشت، مسئولین ستاد ساماندهی امور جوانان و جمعی از مدیران، در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.