در بحث اقتصاد مقاومتی باید باور های مردم افزایش یابد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=103678کپی به کلیپ‌بورد
در بحث اقتصاد مقاومتی باید باور های مردم افزایش یابد

اسرافیل وزیری فرماندار مینودشت در جلسه ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی گفت : در بحث اقتصاد مقاومتی باید باورهای مردم افزایش یابد و مردم آرام آرام قبول کنند که کار در پیش گرفته شده در آمد خوبی دارد . وی تاکید کرد برای شروع کار اولیه در اقتصاد های خانوادگی نیازی به سرمایه های کلان و یا تخصیص اعتبار نیست لذا باید بعد از تحقیقات اولیه کار را شروع کند و وقتی نتیجه خوبی داشت برای گسترش آن در سطح وسیعتر باید اقدام به وام و یا تخصیص اعتبار شود.
فرماندار مینودشت از افزایش بهره بردار در زمینه پرورش ابریشم در شهرستان ابراز امیدواری کرد و گفت : همین نتیجه خوب و مرور زمان نشانه پیشرفت در این زمینه است و باید گذشت زمان مشخص کند که نتیجه نهایی چه می شود و کارشناسان در این زمینه باید دقت کامل و نظارت بیشتری داشته باشند.

در بحث اقتصاد مقاومتی باید باور های مردم افزایش یابد
در بحث اقتصاد مقاومتی باید باور های مردم افزایش یابد

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.