حفظ منابع ملی و رعایت قوانین امور اراضی از اهمیت ویژه ای برخوردار است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102144کپی به کلیپ‌بورد
حفظ منابع ملی و رعایت قوانین امور اراضی از اهمیت ویژه ای برخوردار است

فرماندار مینودشت در همایش حفاظت اراضی زراعی و باغی که با حضور دهیاران تشکیل گردید گفت : حفظ منابع ملی و رعایت قوانین امور اراضی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در این همایش که از سوی امور اراضی شهرستان مینودشت با هدف آشنایی با قوانین و هماهنگی با رابطان روستائی برگزار گردید اسرافیل وزیری با بیان این مطلب که آنچه از گذشته به ما رسیده است باید به نسل آینده تحویل بدهیم و آیندگان از ما انتظار دارند گفت : اطلاع رسانی ، پیشگیری و آموزش در این زمینه از مهمترین فعالیت هایی است که امور اراضی باید در دستور کار خود قرار دهد .
ایشان دهیاران را بهترین بازوان این کار دا نست و از آنان خواست تا با امور اراضی در این زمینه همکاری نمایند. فرماندار مینودشت در ادامه از تخریب 3 واحد مسکونی غیر مجاز و 6 واحد در دستور کار تخریب خبر داد و افزود : دهیاران در این مورد دقت نظر داشته باشند و از ساخت و سازهای غیر مجاز جلو گیری کنند. وی در پایان گریزی هم به بحث انتخابات زد واز دهیاران خواست تا در زمینه حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای تلاش کنند

حفظ منابع ملی و رعایت قوانین امور اراضی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
حفظ منابع ملی و رعایت قوانین امور اراضی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
حفظ منابع ملی و رعایت قوانین امور اراضی از اهمیت ویژه ای برخوردار است

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.