جلسه کمسیون فرهنگی و اجتماعی شهرستان با محوریت دهه کرامت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107241کپی به کلیپ‌بورد

جلسه کمسیون فرهنگی و اجتماعی  شهرستان با محوریت دهه کرامت

 

جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی شهرستان مینودشت با محوریت هماهنگی اجرای مراسمات وبرنامه های بزرگداشت دهه کرامت با حضور فرماندار و اعضاء کارگروه در محل فرمانداری مینودشت برگذار گردید .

در این جلسه سید رضا طباطبایی فرماندار مینودشت ضمن گرمیداشت میلاد امام رضا (ع) و خواهر گرامیشان حضرت فاطمه معصومه (س) از ادارات شهرستان خواست برنامه هایی با کیفیت در خور این بزرگواران در دهه کرامت برگزار نمایند. ایشان همچنین به ورود کاروان حامل پرچم متبرک به بارگاه علی ابن موسی الرضا (ع) در 21 تیر ماه 98 اشاره کرد و گفت ورود پرچم مبارک علی ابن موسی الرضا (ع) هرساله به شهرستان موجب خیر و برکت بوده و از کلیه دست اندرکاران خواست تا ضمن مهیا نمودن بستر مناسب جهت ورود پرچم متبرک برنامه های متنوعی را در این روز برگزار نمایند .

 

 

 

 

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.