فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:

تنش آبی جدی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116598کپی به کلیپ‌بورد

 

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ سرپرست فرمانداری مینودشت در این نشست ضمن تقدیر و خدا قوت از مدیران عضو ستاد خدمات سفر بجهت فراهم‌سازی شرایط در تعطیلات نوروزی و روز طبیعت گفت: مدیریت این ایام به ویژه در روز طبیعت که بر اساس برآوردهای صورت گرفته بالغ بر ۱۸۰ هزار نفر از مناطق جنگلی و تفرجگاه‌ها دیدن کردند، کار بزرگی بود که همبستگی مجموعه شهرستان موجبات آن را فرهم کرد.

مصطفی‌لو با توجه به پیشبینی‌های انجام شده و سال آبی جاری گفت: با توجه به اذعان مدیر هواشناسی شهرستان مبنی بر کاهش ۱۶ درصدی بارندگی ها و همچنین افزایش ۰.۵ تا ۱ درجه‌ای دما، قطعا مشکلات عدیده و تنش آبی جدی پیش رو خواهیم داشت. در این حوزه علاوه بر اقدامات پیشگیرانه، فرهنگ‌سازی، جذب و مدیریت منابع مالی و افزایش نظارت در حوزه آب، باید از ظرفیت‌های مردمی نیز استفاده کرد.

وی با تاکید بر شعار سال و منویات حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای در زمینه اقتصاد افزود: ماه اول امسال رو به پایان است و هر کدام از ما وظیفه داریم در حوزه مسئولیتی خود با جذب سرمایه‌های مردمی و سرمایه گذاران محلی و همچنین خارج از شهرستان، چرخ تولید را بیش از پیش به گردش در بیاوریم.

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.