برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101271کپی به کلیپ‌بورد
برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر

در سومین روز از هفته امر به معروف و نهی از منکر که روز امر به معروف و نهی از منکر سبک زندگی خانواده اسلامی نامگذاری شده است همایشی در سالن ارشاد برگزار گردید.
در این همایش حسینی امام جمعه مینودشت با اهمیت دانستن این فریضه الهی بر برنامه ریزی دقیق و سازمان یافته تاکید کرد.وی گفت:دشمن سعی دارد این فریضه را تحت الشعاع قرار دهد و با ایجاد فتنه ای جدید این موضوع کم رنگ تر شود.امام جمعه مینودشت افزود کارهای عملی مانند تذکرهای لسانی در جامعه بخصوص خانواده ها گسترش یابد و اگر غفلت کنیم همه آسیب آنرا خواهیم دید.

برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر

جدیدترین اخبار

فرماندار مینودشت در جلسه بررسی وضعیت شبکه آب شهرستان خبر داد:
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.