برگزاری جلسه ماهانه در فرمانداری مینودشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=103494کپی به کلیپ‌بورد
برگزاری جلسه ماهانه در فرمانداری مینودشت

اسرافیل وزیری فرماندار مینودشت در جلسه ماهانه با پرسنل فرمانداری و بخشداری های تابعه خواستار تقویت ، برنامه ریزی و ارائه راهکارهای مناسب با پیشبرد اهداف دولت در اقتصاد مقاومتی شد. وی در این جلسه ضمن تشکر از تدوین برنامه یکساله 95 و ارائه پیشنهاد های راهبردی و مناسب منطقه و شهرستان بر گسترش ابریشم ، صنعت توریسم ، باغداری ، داروهای گیاهی و… از دیدگاه صنعتی شدن آن که تحولی عظیم در اقتصاد خانواده ها و کاهش بیکاری است را مورد تاکید قرار داد.
فرماندار مینودشت افزود : امروز جامعه از ما انتظار دارد و ما را در جایگاهی می داند که توان حل مشکلات بیکاری ، ایجاد امنیت ، جذب سرمایه گذارو ایجاد خدمات رفاهی و اجتماعی را در جامعه به عهده داشته و راه گشاه است . وی کسب اطلاعات ، بروز بودن و استخراج نیازهای اساسی و راه گشای مردم را یکی از اولویت های مهم دفاتر کارشناسان در فرمانداری یاد کرد . در ادامه این جلسه تعدادی از اعضا نکته نظرات خود رابیان کردند.

برگزاری جلسه ماهانه در فرمانداری مینودشت
برگزاری جلسه ماهانه در فرمانداری مینودشت

جدیدترین اخبار

نشست نخبگان، احزاب و گروه‌های سیاسی فعال شهرستان، صبح پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور سیدصادق شیرنگی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
عصر امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت میزبان جمال اسدی مدیرکل، حجه‌الاسلام دنکوب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و لشکربلوکی رئیس حوزه بازرسی اداره‌کل بنياد شهید استان گلستان بود.
فرماندار مینودشت در جلسه ستاد بحران شهرستان مینودشت:
جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد، امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.