شرایط برای رقابت سالم و مشارکت حداکثری در انتخابات فراهم شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115715کپی به کلیپ‌بورد

شرایط برای رقابت سالم و مشارکت حداکثری در انتخابات فراهم شود

 فرماندار شهرستان مینودشت در جمع عوامل اجرایی انتخابات گفت: مهمترین اصل برای دولت، آماده سازی شرایط برای رقابت سالم و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت، فرامرز دیلم کتولی صبح امروز در دومین جلسه آموزشی اعضای شعب در صبح امروز ، با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو، خاطرنشان کرد: عوامل اجرایی ضمن همکاری با ستاد انتخابات، زمینه را برای برگزاری انتخاباتی قانونمند و با مشارکت حداکثری مردم فراهم کنند.

فرماندار مینودشت به استفاده از تمامی ظرفیت های شهرستان برای برگزاری انتخابات نیز اشاره کرده و افزود: برگزاری انتخابات با مشارکت بالای مردم، مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و فراهم سازی شرایط برای یک رقابت سالم، تکلیف و رسالت قانونی متولیان امر است.

دیلم ، همچنین تبیین دستاوردها و آگاه سازی جامعه از اقدامات دولت را در افزایش مشارکت مردم در انتخابات موثر دانسته و خواستار استقلال و بی طرفی در تمامی مراحل برگزاری انتخابات شد.

شرایط برای رقابت سالم و مشارکت حداکثری در انتخابات فراهم شود

 

شرایط برای رقابت سالم و مشارکت حداکثری در انتخابات فراهم شود

 

جدیدترین اخبار

 علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و پسرکلو معاون عمرانی فرمانداری، طی نشستی با بخشداران و مدیر بنیاد مسکن شهرستان آخرین وضعیت آماده‌سازی راه‌ها و معابر شهرستان به جهت آسفالت‌ریزی را بررسی کرد.
نشست شورای هماهنگی پدافند غیرعامل به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، بخشدار مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی عضو، در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.
علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت به اتفاق فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سیدنجیب حسینی نماینده مردم شرق گلستان از موزه مردم شناسی مینودشت بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مینودشت؛ علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت به اتفاق سیدنجیب حسینی نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه جاده مینودشت – آزادشهر، با رفیعی‌نژاد مدیر شرکت ساخت و توسعه زیربنایی راه‌ها در استان گلستان دیدار و آخرین وضعیت تعهدات این شرکت نسبت به مرمت و توسعه راه‌های مواصلاتی مینودشت را بررسی کردند.
اولین جلسه شورای ترافیک شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو سرپرست فرمانداری مینودشت و با حضور معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی، بخشداران و سایر اعضای جلسه برگزار گردید.